top of page

GR Koně

představujeme Vám náš chov Amerických koní

About
svítání

O nás

 Na stejné adrese jsme pro Vás udělali nové stránky o našem chovu koní, ubytování a o tom co děláme.                     !Vyjížďky na koních s lidmi již nepořádáme!

 Proč jsme se rozhodli vlastně pro chov koní amerických plemen? Postupem času při práci a jezdění jsme začali zjišťovat, že koně těchto plemen, ať je to Paint Horse, Quarter Horse nebo Appaloosa jsou daleko rychleji chápající než koně, se kterými jsme se doposud setkávali.

  Padlo tedy rozhodnutí, se těmto koním s bohatou historií věnovat a rozšířit je u nás na ranči pro lidi, kteří by chtěli vlastnit strakatého, puntikatého nebo kulatého koníka pro sebe jako parťáka pro společný život, pro chov nebo sport. Nebo si prostě jen připustit APH nebo QH klisnu naším hřebcem.  

  U některých našich koní najdete v původech koně linií King, Hollywood, Hancock, Bonanza a další.

 Nejsme žádní znalci přes původy koní ale jde nám hlavně o to, že naše koně mají skvělý charakter, rychle se učí a vydrží zdraví celý rok na pastvinách.

 Koně u nás mají velké bohaté pastviny cca 70 ha různorodého terénu. Koně od nás jsou otužilí a mají dobrý základ do života.

Koně prodáváme jako odstávčata, mladé syrové koně. koně připravované pod sedlo nebo již ježděné. 

             Koukněte na Naše koně ve volnosti...

 

DSC_1771.JPG
DSC_1752.JPG
P8280926.JPG
P8291046.JPG
Kontakt
124_8702.JPG

Kontakt

Ranch Gallop - Jiří Votava

Vápenka 20

Stárkov

549 36

ČR

Telefon: Tereza: + 420 728 015 000

               Jiří: +420 723 411 157

E-mail: tereza.stepankova@centrum.cz

Pokud by jsme Vám hned nezvedli telefon nebo neodpověděli na vaši zprávu nepanikařte, musíte být vytrvalí a trpěliví. Častokrát se stane, že u sebe telefon nemáme. Děkujeme

Kontaktujte nás

Děkujeme za odeslání!

bottom of page